kotelo painatus_bofori.fi

CASE

Ympyräiset

Rounders Entertainment Oy:n ympyräiset-lastensarjan tavoitteena on luoda tunnetaitojen oppimisen tueksi mukaansatempaavia, monipuolisia ja käytännönläheisiä tuotteita, joilla on vankka pedagoginen ja psykologinen pohja, kertoo toimitusjohtaja Mari Korkeamäki.

Ympyräiset sarjaan kuuluu erilaisia painotuotteita, kuten satukirjat, tehtäväkirjat, korttipakat, muistipelit ja paljon muuta.

Bofori on toteuttanut jo useamman vuoden ajan ympyräiset-sarjan tuotteita ”print on demand” -periaatteella eli tuotteita tilataan aina tarpeen mukaan sopiva erä kerralla. Tällöin vältytään ylimääräiseltä varastoinnilta ja pidetään sisältö aina ajan tasalla.

Tunne- ja vahvuuskorttien toteutuksille etsimme Marin kanssa toimivan pakkausteknisen ratkaisun. Kotelot piti toteuttaa ilman sivuliimauksia ja lasten käyttöä kestäväksi. Dummy-koteloiden avulla varmistimme toimivan suljennan ja materiaalin yhdistelmän koteloille ja näin voitiin turvallisin mielin tehdä lopullinen painos koteloita.

Kortit on valmistettu tukevasta 350 grammaisesta kartongista. Käyttöikää ja -mukavuutta lisäävät laminointi sekä korttien muotoonstanssaus.

“Yhteistyö Boforin kanssa on ollut alusta lähtien todella sujuvaa. Saan nopeasti vastaukset tarjouspyyntöihin ja sopivien ratkaisujen löytäminen yhdessä on ollut helppoa. Rakennamme lastensarjaa pikkuhiljaa valikoimaa laajentaen ja ”print on demand”- palvelu on start up yrittäjälle hyvä ratkaisu. Tuotteiden laatu on aina ollut ensiluokkaista!”

– Mari Korkeamäki
toimitusjohtaja / Rounders Entertainment Oy

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

info@bofori.fi