SUURKUVATULOSTUS

Suurkuvatulostus ulos ja sisälle

Toteutamme laadukkaat ja näyttävät suurkuvatulosteet messuille, myymälöihin, tien varteen tai vaikkapa kauppakeskuksiin täysin tarpeesi mukaan. Meiltä saat kestävät, pitkäikäiset tulosteet sekä kampanjajulisteet lyhyempään käyttöön. Toteutamme katseen vangitsevat ratkaisut sisälle ja ulos.

Suurkuvatulostus on suunnitelmallista ammattilaistyötä, ja meiltä saatkin aina rehellisen näkemyksen parhaista materiaalivalinnoista ja toteutustavoista. Ota meihin yhteyttä, niin käydään projektisi yhdessä läpi.

Suurkuvatulostus

Suurkuvatulosteet:

 • Julisteet
 • Roll upit
 • Kyltit ja opasteet
 • Erilaiset levytulostukset (Viscom, Alumiinikomposiitti, Kennolevyt, Forex, KAPA-levy)
 • Messutelineet ja rakenteet
 • Banderollit
 • Kangastulosteet
 • Tapetit + muut sisustustuotteet
 • Tarrat
 • Teippaukset
 • Suurkuvatulostus myös asiakkaan omien toiveiden mukaan

Suurkuvatulostus myös ulkokäyttöön

Toteutamme suurkuvatulosteet, jotka kestävät myös ulkokäyttöä. Suurkuvatulostus kattaa esimerkiksi seinään kiinnitettäviä alumiinikomposiittikylttejä sekä reikävinyylibannereita, jotka päästävät tuulta läpi ja sopivat esimerkiksi pingotettavaksi tolppien väliin. 

Toteutamme myös umpivinyylibannerit, kaksipuoleiset suurkuvatulosteet ja kangastulosteet (kuten beach flagit) laadukkaalla painojäljellä. Kysy lisää: meidän kanssamme vain mielikuvitus on rajana!

Näin projekti etenee:

 1. Lähetä tarjouspyyntö sivustomme kautta tai soita meille
 2. Me kerromme ehdotuksemme toteutustavasta ja annamme hinnan työlle
 3. Kun olemme päässeet sopimukseen, pääsemme aloittamaan työt täysin tarpeesi mukaan
 4. Toimita meille aineistot sähköpostilla tai aineisto-sivun kautta
 5. Suurkuvatulostus toteutetaan Helsingin Arabianrannan toimipisteellä
 6. Saat valmiit suurkuvatulosteet toimitettuna ja asennettuna

Miksi juuri Bofori?

Nopea reagointi: suurkuvatulostus voidaan aloittaa vaikka heti, jos asiakkaallamme on tiukka aikataulu. Pyrimme myös vastaamaan tarjouskyselyihin saman tien.

Helppous: kun olet toimittanut meille aineistot, sinun ei tarvitse tehdä muuta – me hoidamme näyttävät suurkuvatulosteet loppuun asti valmiiksi!

Kokemus: meillä on pitkän linjan osaaminen digipaino-, offset-paino- ja suurkuvatulostustöistä. Korkealuokkainen osaaminen sekä modernit menetelmät, materiaalit ja koneet takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Ekologisuus: pidämme huolta myös ympäristöstä projektin kaikissa vaiheissa.

Ekologisuus kaiken keskiössä

Suurkuvatulostus ja kaikki muutkin palvelumme toteutetaan aina mahdollisimman ekologisesti. Esimerkiksi roll-upit toimitetaan nykyään pvc-vapaina. Lisäksi hyödynnämme tulostimissa ekologisempia väriaineita. Modernit koneet ovat energiatehokkaita ja ylijäämämateriaalin määrä minimoidaan. Suurkuvatulosteet ja muut tuotteet myös toimitetaan asiakkaille mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Panosta näkyvyyteen

Suurkuvatulosteet näkyvät kauas, joten ne tuovat merkittävää lisäarvoa asiakkaamme brändille ja imagolle. Sen vuoksi on myös tärkeää, että ne toteutetaan huolella ja ammattitaidolla. Mitä selkeämmin viesti on esitetty ohikulkijoille, sen tehokkaampana mainoksena se toimii. Siksi suurkuvatulostus kannattaa tilata aina kokeneelta osaajalta.

Me voimme myös auttaa tulostusaineiston valmistuksessa, kuten sommittelu- ja taittotyössä sekä tulostusvalmiin PDF-tiedoston valmistuksessa. Voimme myös vaativissa suunnittelutöissä suositella mainostoimistoa toteuttamaan visuaalisen ilmeen. Mikä tahansa projektisi luonne on, ota meihin yhteyttä! Löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan ratkaisun!