IKKUNA- JA MAINOSTEIPPAUS

Ikkuna- ja mainosteippaus asennettuna

Meiltä laadukas ja näyttävä mainosteippaus rekka-auton konteista mainoskyltteihin ja näyteikkunoihin. Valmistamme näyttävät mainosteipit ja asennamme ne paikoilleen aina aikataulussa ja laadukkaasti. Jos haluat erottua joukosta, teetä ikkunateippaus Painotalo Helsinki Boforilla! Asennus ympäri Suomen

Projektin eteneminen

Mainosteippausta voidaan hyödyntää hyvin erilaisissa kohteissa, joten asentajamme käy tarvittaessa tarkastamassa ja mittaamassa teipattavan kohteen etukäteen. Kyseessä voi olla esimerkiksi auton teippaaminen, tienvarsimainos tai urheiluhallin laitamainos, joten jokainen kohde on erilainen. Autamme toteuttamaan toiveesi.

Mitä tietoja asiakkaalta kysytään:

  • Tiedot kohteesta ja käyttötarkoituksesta
  • Kuinka kauan teippauksen tulee pysyä valitulla pinnalla
  • Tuotanto ja asennusaikataulu

Asennuspalvelu

  1. Tarvittaessa käynti paikan päällä etukäteen
  2. Vanhojen teippausten poisto
  3. Pintojen puhdistus
  4. Mahdollisten telineiden ja nostureiden kuljetus paikan päälle
  5. Mainosteippauksen asennus sovitusti

Miksi Bofori?

Me toteutamme näyttävät mainosteippaukset Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja kaikkialla Suomessa. Toimimme nopeasti ja ekologisesti, sekä pyrimme tarjoamaan aina laadukasta ja ammattitaitoista palvelua. Meiltä saat näkemystä siitä, kuinka ikkunateippaus tai muu mainosteippaus kannattaa toteuttaa. Tunnemme materiaalit, teippien ominaisuudet ja parhaat valmistustavat. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi, niin autamme sinua!