IKKUNA- JA MAINOSTEIPPAUS

Ikkuna- ja mainosteippaus asennettuna

Meiltä laadukas ja näyttävä mainosteippaus rekka-auton konteista mainoskyltteihin ja näyteikkunoihin. Valmistamme näyttävät mainosteipit ja asennamme ne paikoilleen aina aikataulussa ja laadukkaasti. Jos haluat erottua joukosta, teetä ikkunateippaus Painotalo Helsinki Boforilla! Asennus ympäri Suomen

Mainosteippaus erottuu kauas

Mainosteippaus on oiva keino erottua joukosta ja näkyä kauas. Kyseessä voi olla esimerkiksi auton teippaaminen, tienvarsimainos tai urheiluhallin laitamainos, joten tarkoitus on osua silmään, kiinnostaa ja jäädä mieleen. Meillä on pitkä kokemus onnistuneista projekteista, joilla asiakkaamme ovat saaneet juuri toivomaansa näkyvyyttä. Oli tarpeesi mikä hyvänsä, me autamme sinua toteuttamaan toiveesi ja saavuttamaan päämääräsi.

Projektin eteneminen

Mainosteippaus on monipuolinen, laadukas ja näyttävä ratkaisu, jota voidaan hyödyntää hyvin erilaisissa kohteissa, erilaisilla pinnoilla sekä sisä- ja ulkotiloissa. Projekti lähtee liikkeelle tarjouspyynnöstä sekä asiakkaamme tarpeiden kartoituksesta. Valitsemme kohteeseen ja olosuhteisiin sopivat materiaalit ja menetelmät. Tämän jälkeen asiakas toimittaa meille aineistot sähköpostilla tai aineisto-sivun kautta. Me hoidamme loput!

Asentajamme käy tarvittaessa tarkastamassa ja mittaamassa teipattavan kohteen etukäteen sekä poistamassa vanhat teippaukset ennen uuden asentamista. 

Mitä tietoja asiakkaalta kysytään:

  • Tiedot kohteesta ja käyttötarkoituksesta
  • Kuinka kauan teippauksen tulee pysyä valitulla pinnalla
  • Tuotanto- ja asennusaikataulu
  • Aineiston toimitus mainosteippausta varten

Asennuspalvelu

  1. Tarvittaessa käynti paikan päällä etukäteen
  2. Vanhojen teippausten poisto
  3. Pintojen puhdistus
  4. Mahdollisten telineiden ja nostureiden kuljetus paikan päälle
  5. Mainosteippaus valmiiksi asennettuna

Miksi Bofori?

Meiltä hoituu laadukas ja näyttävä mainosteippaus Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja kaikkialla Suomessa. Toimimme nopeasti ja ekologisesti, sekä pyrimme tarjoamaan aina laadukasta ja ammattitaitoista palvelua. Meiltä saat näkemystä siitä, kuinka ikkunateippaus tai muu mainosteippaus kannattaa toteuttaa. Tunnemme materiaalit, teippien ominaisuudet ja parhaat valmistustavat. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi, niin autamme sinua!